Nieuws en publicaties

Nieuwe tarieven 2024

Helaas moeten ook wij melden dat onze tarieven in 2024 zijn gestegen. Met de oplopende salariskosten, de hoge brandstofprijzen en de nog steeds stijgende energielasten, zijn ook wij genoodzaakt onze tarieven aan te passen.

Onze producten- en tarieven vindt u hier terug: product- en tariefoverzicht 2024

Nieuwsbrief

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de actualiteiten op het gebied van erfgoed in Flevoland? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief! Laat hier uw gegevens achter en u zult periodiek onze nieuwsbrief in uw email inbox ontvangen.

Nieuwsbrief januari 2022 _ special fusie

Nieuwsbrief maart 2022

Nieuwsbrief juni 2022 _ special jaarverslag 2021

Nieuwsbrief september 2022

Nieuwsbrief oktober 2022 _ special meerjarenbeleidsplan 2022 – 2026

Extra nieuwsbrief november 2022 _ meerjarenbrief cultuur OCW 2023 – 2025

Social media

Volgt u ons al op de sociale media?

Twitter

Facebook

Instagram

LinkedIn

Subsidie- en Fondsenoverzicht

Periodiek werken wij ons subsidie- en fondsenoverzicht voor u bij. U kunt hier de meeste recente versie vinden.

Jaarverslag

Elk jaar levert Monumentenwacht Flevoland een jaarverslag op. Het jaarverslag geeft een overzicht van de werkzaamheden uitgevoerd door de Monumentenwacht in het afgelopen kalenderjaar en geeft daarnaast ook inzage in de reikwijdte en het bereik van de Monumentenwacht.

Per 1 januari 2022 is Monumentenwacht Overijssel I Flevoland gefuseerd met stichting Monumentenwacht Noord & Oost (Drenthe en Fryslân) in Stichting Monumentenwacht de vier provinciën F D F O, van waaruit ons deskundige en onafhankelijke werk wordt uitgevoerd.

Het jaarverslag over uitvoeringsjaar 2022 is daarom een samengesteld jaarverslag waarin, naast Monumentenwacht Flevoland, ook de Monumentenwacht Drenthe, Fryslân en Overijssel een plek hebben gevonden. Net als de Groene en Archeologische Monumentenwacht en onze ‘plus’ op de reguliere werkzaamheden: Monumenten Advies Oost.

Het jaarverslag van 2022 kunt u hier lezen.

Beleidsplan ‘De kracht van de wacht: samen sterk!’ 2022 – 2026

Medio 2022 heeft stichting Monumentenwacht de vier provinciën F D F O, moederorganisatie achter stichting Monumentenwacht Flevoland, een meerjarenbeleidsplan opgesteld met daarin de speerpunten voor de periode 2022 – 2026.

Het meerjarenbeleidsplan 2022-2026 kunt u hier lezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan vooral contact met ons op, middels: info@m-no.nl. Bedankt!

Contact

Volg ons op Facebook

Met subsidie van: